_MG_4294.jpg

PRÆSENTATION

Vi er klyngen Agenda, og vi ønsker at lade Guds Agenda blive vores! Agenda mødes hver anden mandag i ulige uger kl. 19.00, hvor vi som udgangspunkt er i hinandens hjem og haver. Der er plads til dig i Agenda, uanset hvor du er (eller ikke er) i troen.

Agenda er en klynge, der ønsker at søge Guds agenda i vores program. Vi har et håb om, at når man tager hjem fra en aften i Agenda, så har du oplevet at bruge tid med Gud skal møde Gud. Derfor vil der hver klyngeaften være tid til tilbedelse og bøn. Aftenerne vil handle om emner, hvor vi vil lære mere om, hvem Gud er i vores liv. Derudover vil vi skabe et åndeligt eksperimenterende frirum, hvor vi vil vandre i troen sammen gennem øvelser, stilhed og snakke.

Lavpraktisk, så er det altid én fra klyngen, som står for, hvad der skal ske den pågældende aften. Det er frivilligt, om man har lyst til at stå for en aften.

Vi kan ikke få armene ned over Agenda – og du skal være mere end velkommen til at komme en aften og kigge forbi.

Klyngeledere: Emilie Felletoft (tlf: 28718192 el. Messenger) Silas Lauridsen (Messenger)

Kontaktinfo:

Nøgleord: