Pilgrim

PRÆSENTATION

Pilgrim er, en vandregruppe der er åben for alle, uanset kirkeligt tilhørsforhold eller ej. Vi bygger på et kristent livssyn/fundament og træder i fodsporene på en ældgammel kristen tradition med "Pilgrimsfærd".

Vi inviterer Jesus med på vores vej/vandring, og går i hans ånd. Han sagde at han er sandheden vejen og livet. Vi vil hjælpe hinanden med at finde "vores" vej hver især med ham, som troppede op og gik med disciplene på vejen til Emmaus , da de efter hans korsfæstelse i fortvivlelse ikke præcist vidste hvor de skulle gå hen, da viste han sig efter hans opstandelse for disciplene, trøstede dem og hjalp dem på rette vej....

Vi vil i vandrende samtale, bøn og stilhed forsøge at "tune" ind, og finde trit med ham, som siger at han forlader de 99, og går ud og leder efter den ene

Så med andre ord, er klyngens formål at bruge Guds fri natur som ramme og rum for stilhed, samtale og kontemplation. Samtidig vil vi ,som Jesus siger at vi som disciple af ham skal, gå den ekstra mil med den søgende, og dermed være hinandens åndelige medvandrere.

NB! Vi tilstræber at gå en gang i måneden, tjek under begivenheder: https://www.facebook.com/groups/2348718742105377

_MG_4294.jpg

Kontaktinfo: