top of page
_MG_4272_lowres.jpg
Andreas square.jpg

TEENKLUB

Jane Baumgartner

Teenklub

Af David Munch


Teenklubbens vision er at se teenagerne vokse i relationen til hinanden og Gud. Vi ønsker at være et inkluderende fællesskab, hvor man som teenager kan føle sig hjemme og sammen udforske troen på Jesus. Derfor bruger vi god tid på at lave forskellige sjove aktiviteter og konkurrencer, synge lovsange, snakke om Gud, bede sammen og spise kage sammen. Derudover ønsker vi, som ledere, at lytte til det, som fylder hos teenagerne, og give plads til både små og store spørgsmål og refleksioner. Vi tror på at Jesus virkelig elsker vores teens, har lagt sine gaver ned i dem og har gode planer for deres liv. Og det ønsker vi at investere i som fællesskab!


Et eksempel på en gang, hvor vi oplevede at visionen blev ramt lige i øjet, var en aften hvor Laura Stampe fra menigheden kom og delte hendes vidnesbyrd og troshistorie med teenagerne. Der blev skabt et godt rum for at lytte og stille spørgsmål. Teenagerne viste stor interesse og det blev tydeligt hvordan troen ikke bare er teoretisk, men virkelig er relevant ind i vores liv.


”Jeg er med i Teenklubben fordi jeg ved at jeg kan gøre en forskel. Jeg kan gøre en forskel selv trods manglende pædagogikum, men en forskel i at være et forbillede for teenagerne, ved at hvile i mig selv og hvem jeg er som menneske og igennem dette vise min måde at leve med Jesus.” 

- Andreas Dideriksen (leder i Teenklubben)


Der kommer gennemsnitligt omkring 14 teenagere til Teenklub. Samlet er der omkring 20 teenagere, der kommer regelmæssigt til Teenklub. En god flok af teenagerne er nu taget på efterskole, men kommer en gang i mellem om søndagen. En del af sidste års konfirmander kommer fortsat i Teenklubben og det samme gælder for dette års konfirmander. I øjeblikket er der 3 ledere i Teenklubben (Andreas R. Dideriksen, Miriam Lodahl, David Nymann Munch). I 2023 har Teenklubben opgraderet til at mødes hver onsdag, i stedet for hver anden onsdag som tidligere. Vi har været glade for dermed at kunne bruge mere tid sammen med teenagerne.

IMG_0830.JPG
bottom of page