top of page
cykel info
Logo.png

1

Den 19. september 2021 kl. 10.00 holder vi visionsgudstjenester efterfulgt af grill og det store cykelløb. 

OM CYKELKLØBET:

Der cykels for at samle penge ind til ÅVM og YFC's arbejde. Cykelløbet afholdes i Åby Park kl. 13.30-14.30

Udover indsamlingen til ÅVM og YFC, har rytterne også mulighed for at vinde lækre præmier. Der er præmier på højkant til første og anden pladsen i både børne og voksen kategorien. Se mere om præmier herunder. 
 

Alle er velkommen! Du kan medvirke i cykelløbet på mange forskellige måder, uanset om du har skavanker, andre planer den dag eller ikke ejer en cykel. 

Bliv rytter, sponsor eller tilskuer

1

Løbet foregår i Åby park, hvor alle over 15 år løber runder af 250 m. i 30 min.  Alle til og med 15 år, kan vælge at løbe på løbehjul.  

 

Picnic

Før, under og efter sponsorløbet afholdes picnic i Åby Park, hvor løbet foregår. Alle er velkomne

Her har vi tændt op i grillene, sørget for hyggelig stemning, bål til børnene og havespil samt en kiosk med mulighed for at købe hotdogs, drikkevarer og slik.

Alle medbringer kød, salat, bestik og tallerkener (eller køber hotdogs i kiosken). Vi sørger for ketchup og remulade samt varme grill.

Sponsorløbet afholdes i partnerskab med YFC. Der løbes for at samle penge ind til at gøre Jesus kendt blandt børn og unge i Århus og Danmark gennem Aarhus Valgmenigheds arbejde i Århus og YFC’s arbejde i hele Danmark. Løbet starter ca. kl. 12.15

​​

Udover indsamlingen til ÅVM og YFC, har løberne også mulighed for at vinde lækre præmier. Der er præmier på højkant til første og anden pladsen i både børne og voksenkategorien samt for det fællesskab, der løber flest penge ind. Se mere om præmier herunder. 
 

Alle er velkommen! Du kan medvirke i sponsorløbet på mange forskellige måder, uanset om du har skavanker, andre planer den dag eller ikke kan løbe. 

Bliv løber, sponsor eller tilskuer

Præmier

Præmier

Alle præmier.png
Sign-on bonus

Alle løbere får 1 stk. biografbillet pr. løber. Der serveres Hotdogs og sodavand til alle løbere efter sponsorløbet

Sign on bonus.png
Deltag

Alle kan deltage enten som løber eller sponsor og være med til at bidrage til en god dag og et godt formål.  Klik her under for at oprette dig som rytter eller deltager.  Hvis du vil læse mere om det at være løber, kan du hente vores løberguide her

eller klik på et løberbillede nedenfor

sign up
bottom of page