top of page
AFLYST! Bibelskole - Ånden iblandt os
AFLYST! Bibelskole - Ånden iblandt os

Wed, 08 Mar

|

Aarhus Valgmenighed

AFLYST! Bibelskole - Ånden iblandt os

Bibelskole er et kursusforløb i ÅVM med fokus på at fordybe sig i Bibelen. Denne gang skal vi over 4 aftener dykke ned i temaet ”Ånden iblandt os”. Hvordan leder Ånden os og gør os levende, og hvordan præger det vores liv og vores fællesskab? Det vil vi se på med udgangspunkt i 1. Korintherbrev.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Tid & sted

08 Mar 2023, 19:30 – 21:30

Aarhus Valgmenighed, Mjølnersvej 6, 8230 Aarhus, Danmark

Om eventet

Bibelskole er et kursusforløb i ÅVM med fokus på at fordybe sig i Bibelen. Denne gang skal vi over 4 aftener dykke ned i temaet ”Ånden iblandt os”. Hvordan leder Ånden os og gør os levende, og hvordan præger det vores liv og vores fællesskab? Det vil vi se på med udgangspunkt i 1. Korintherbrev, særligt kapitel 11-15.

Bibelskole er for hele menigheden: ung og gammel, ny og erfaren og alt derimellem. Hvis du har lyst til at fordybe dig i Bibelen og forstå den bedre, er det her kurset for dig!

Underviserne på dette forløb er valgmenighedspræst Hans-Christian Vindum Pettersson, stud.theol. Peter Viftrup Højlund, præst Anne Mie Skak Johanson samt stud.theol. Simon Mejdahl. Du kan deltage fysisk eller streame undervisningen hjemmefra via Bibelskoles YouTube-kanal.

Billetter

 • Bibelskole - Almindelig

  DKK 250.00
 • Bibelskole - Studerende

  DKK 125.00
 • Bibelskole - Online

  DKK 125.00
 • Bibelskole - Online studerende

  DKK 60.00

Total

DKK 0.00

Del denne begivenhed

bottom of page