top of page
Bibelskole
Bibelskole

Wed, 02 Feb

|

Aarhus Valgmenighed

Bibelskole

Bibelskolen er et nyt kursusforløb i ÅVM med fokus på at fordybe sig i et enkelt bibelskrift, i denne omgang: Galaterbrevet. Bibelskolen er bibelundervisning for alle mellem 16 og 99 år. Det er for dig, uanset om du er kristen eller nysgerrig, ny i troen eller granvoksen og vant til kirke.....

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Tid & sted

02 Feb 2022, 19:30 – 21:30

Aarhus Valgmenighed, Mjølnersvej 6, 8230 Aarhus, Danmark

Om eventet

Bibelskolen er et nyt kursusforløb i ÅVM med fokus på at fordybe sig i et enkelt bibelskrift, i denne omgang: Galaterbrevet. Bibelskolen er bibelundervisning for alle mellem 16 og 99 år. Det er for dig, uanset om du er kristen eller nysgerrig, ny i troen eller granvoksen og vant til kirke. Du skal bare have lyst til at forstå de bibelske skrifter bedre.

Underviserne på dette forløb er valgmenighedspræst Hans-Christian Vindum Pettersson, assisterende & international præst Keld Dahlmann, stud.theol. & frivillig stab Silas Lauridsen og stud. theol. Peter Højlund. Du kan deltage fysisk, streame undervisningen hjemmefra via bibelskolens YouTube-kanal og finde undervisning og anden inspiration på www.bibelskole.dk.

Billetter

 • Bibelskole

  DKK 300.00
  Sale ended
 • Bibelskole - studerende

  DKK 150.00
  Sale ended
 • Bibelskole - online

  Link tilsendes via mail

  DKK 150.00
  Sale ended
 • Bibelskole - online studerende

  Link tilsendes via mail

  DKK 75.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Del denne begivenhed

bottom of page