top of page
Koncert med Fangekoret
Koncert med Fangekoret

Sat, 22 Jan

|

Aarhus

Koncert med Fangekoret

Velklingende toner fra de hardcore sangere med de rå stemmer -velkommen til koncert med fangekoret! Fangekoret består af indsatte på udgang samt tidligere indsatte, som er fortsat med at synge efter løsladelsen. Korleder igennem 26 år, Louise Adrian, synger med indsatte i 5 fængsler.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Tid & sted

22 Jan 2022, 15:00 – 16:30

Aarhus, Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark

Om eventet

Velklingende toner fra de hardcore sangere med de rå stemmer - hjertelig velkommen til koncert med Fangekoret i Aarhus Valgmenighed d.22 januar. 

Dørene åbner kl.14:30. Billetter kan også købes i døren (med mindre der er udsolgt)

Fangekoret består af indsatte på udgang samt tidligere indsatte, som er fortsat med at synge efter løsladelsen. Korleder igennem 26 år, Louise Adrian, synger med indsatte i 5 fængsler og koret optræder rundt i de danske kirker.

I de første 10 år af Fangekorets virke i Vridsløselille Statsfængsel var der ingen, der kendte noget til de syngende forbrydere. De var gemt af vejen, men da de udgav en cd i 2004 fik offentligheden øje på dem. Der startede en efterspørgsel efter koret udenfor murene og med tiden fik Direktoratet for Kriminalforsorgen lavet nogle særlige udgangsregler, som i dag muliggør en koncertvirksomhed. I de sidste 16 år har Fangekoret sunget for fulde huse rundt i hele Danmark og der er lange ventelister på deres optræden. 

Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger. 

Fangekoret har overdraget 145.000 kr til Børnetelefonen under Børns Vilkår, som overskud for salget af deres CD’er. Fangekoret har været med til at starte Cafe Exit, som hjælper indsatte i livet efter fængselsstraffen. Der er skrevet bøger og lavet film om Fangekoret, som kaldes for Kriminalforsorgens mest synlige resocialiserende projekt. 

Louise Adrian har også selv skrevet en bog sit liv med Fangekoret og fået flere priser for hendes arbejde.

Billetter

 • Almindelig billet

  DKK 84.00
  +DKK 2.10 service fee
 • Studiebillet

  DKK 70.00
  +DKK 1.75 service fee
 • Børnebillet

  12 år og derunder

  DKK 0.00

Total

DKK 0.00

Del denne begivenhed

bottom of page