top of page
Livserfaring
Livserfaring

Wed, 29 Sept

|

Aarhus Valgmenighed

Livserfaring

Det er med stor begejstring, at der for første gang skal afholdes Livserfaring i ÅVM! Med konceptet Livserfaring ønsker vi at bygge bro mellem medlemmerne af kirken med særligt fokus på relationer på tværs af generationer.

TILMELDING IKKE NØDVENDIG!
Se andre begivenheder

Tid & sted

29 Sept 2021, 19:30 – 22:00

Aarhus Valgmenighed, Mjølnersvej, 8230 Aarhus, Danmark

Om eventet

Vi tror, der ligger meget guld gemt i at dele liv og erfaringer på tværs af aldre og livssituationer, så derfor vil vi gerne invitere dig med til at mødes og dele overvejelser og tanker om de udfordringer, livet hver især tager os igennem.

Senere på ugen vil vi afsløre, hvem der skal interviewes denne gang.

Livserfaring er både for dig der er ny i kirken, men også dig, der er kommet i over 20 år. Vi håber at se dig til en aften med interviews, lidt musik, snacks og snakke om livet. Kom og lær din kirke bedre at kende!

Vi glæder os. SES!

Spørgsmål o.l. kan rettes mod Emilie Felletoft, Anne-Line Thomsen eller staben.

Lidt mere om Livserfaring

Livserfaring er et åbent og uforpligtende arrangement, som afholdes 2-3 aftener hvert halve år. Programmet kan variere fra gang til gang, men hovedindholdet vil typisk være to separate interviews på ca. 20 minutter med to medlemmer af menigheden, som vil dele nogle af de oplevelser, erfaringer, og overvejelser, som vedkommende har gjort sig gennem livet. Vi tror på, at selv det mest gennemsnitlige og ordinære menneske bærer på en livserfaring, som er værd at lytte til og lade sig inspirere af. Efter de to interviews vil der lægges op til samtale og samvær rundt ved bordene, hvor håbet er, at vi sammen skaber et rum for at dele tanker, spørgsmål, livserfaringer med hinanden, og ellers bare lære hinanden at kende i kirken. Alle er velkomne - og vi håber at se voksne i alle aldersgrupper.

Billetter

  • Livserfaring

    DKK 0.00
    Sale ended

Total

DKK 0.00

Del denne begivenhed

bottom of page