top of page
Møder med Jesus - kursusforløb over 4 aftener
Møder med Jesus - kursusforløb over 4 aftener

Mon, 18 Mar

|

Aarhus Valgmenighed

Møder med Jesus - kursusforløb over 4 aftener

Forløbet vil sætte fokus på, hvordan vi i det daglige kan blive opmærksomme, lytte, modtage og handle i vores forhold til Gud.

For tilmelding se d. 5. februar i kalenderen
Se andre events

Tid & sted

18 Mar 2024, 19:30 – 21:30

Aarhus Valgmenighed, Mjølnersvej 6, 8230 Aarhus, Danmark

Om eventet

Møder med Jesus – kursusforløb over 4 aftener

Baggrund:

Som Guds børn er vi inviteret til at nyde fællesskabet med vores himmelske Far. Han ønsker at dele sit liv og sin overflod med os.  Vi tænker let, at Gud er lidt fjern, at vi skal påkalde hans opmærksomhed, og at det er ikke sikkert, det lykkes. Men måske er det os, som skal øve os i at blive nærværende, så vi kan se og høre Ham i vores daglige liv. Ligesom relationer med andre mennesker skal have tid og opmærksomhed for at kunne vokse og udfolde sig, gælder dette også vores relation med Gud.

4 aftener:  Forløbet vil sætte fokus på, hvordan vi i det daglige kan blive opmærksomme, lytte, modtage og handle i vores forhold til Gud.  Over 4 aftener vil forskellige måder at møde Gud i Bibelen og i bønnen blive introduceret og efterfølgende afprøvet. Det praktiske aspekt vil have højt fokus. Øvelserne vil herefter med lethed kunne anvendes i de dage, der går imellem hver enkelt undervisningsaften og være med til at sætte fokus på din relation med Gud i din hverdag.

Hver aften vil starte med lovsang og en nærværs-øvelse og der vil i løbet af hver aften udover undervisning og praksis blive mulighed for at dele og erfaringsudveksle med de øvrige deltagere.

18/3-2024 kl 19.00-21.00

I fastetiden – i tiden op til påske - kan være en tid, hvor vi skruer ned for nogle ting og op for andre ting. Forløbet her kan være en god ramme, hvis du gerne vil styrke den daglige stilletid med Gud og måske opdage nye måder at læse i Bibelen og nye måder at bede på.

Forløbet her fordeler sig på 4 aftener, hvor vi vil sætte fokus på, hvordan vi i det daglige kan blive opmærksomme, lytte, modtage og handle i vores forhold til Gud.

Hver aften vil starte med lovsang og en nærværs-øvelse og der vil i løbet af hver aften udover undervisning og praksis blive mulighed for at dele og erfaringsudveksle med de øvrige deltagere. Gud er alle steder – åndelige stier Om de forskellige åndelige stier: Om det er via stilhed, tjeneste for andre, studie, naturen, fællesskabet, lovsang – at vi oplever en ’genvej’ til fællesskab med Gud. Et oplæg til at gå ud i hverdagen og være opmærksom på Guds nærvær i alle ting.

Praktisk Undervisere: Sara Dahlmann, åndelig vejleder og Jane Baumgartner, præst    Tid og sted: 05/02, 19/02, 04/03 og 18/03 2024 kl. 19-21 i Aarhus Valgmenighed, Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj    Pris: 200 kr. /150 kr. for studerende. Har du brug for en fribillet, så kontakt jane@valgmenighed.dk

Tilmelding: Via link i kalenderen på Aarhus Valgmenigheds hjemmeside

I øvrigt: En del af kursets ramme og gevinst er, at du selv afsætter tid i det daglige til stilletid/bønsøvelser (min. 15 minutter de fleste dage).

Billetter

  • Møder med Gud - Studerende

    DKK 150.00
    Sale ended
  • Møder med Gud - Almindelig

    DKK 200.00
    Sale ended

Total

DKK 0.00

Del denne begivenhed

bottom of page