top of page
Sangværkstedet
Sangværkstedet

Mon, 09 May

|

Aarhus

Sangværkstedet

Velkommen til Sangværkstedet i ÅVM! Værkstedet er et tilbud til dig har musik i kroppen og gerne vil udfolde kreativt gennem sangskrivning i grupper med andre.

Billetter sælges ikke
Se andre events

Tid & sted

09 May 2022, 18:00 – 21:30

Aarhus, Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark

Om eventet

Velkommen til Sangværkstedet i ÅVM! Værkstedet er et tilbud til dig der gerne vil udfolde kreativt gennem sangskrivning sammen med andre. Musik er vigtig del af både troen og kulturlivet. Sange hjælper os at sætte ord på de store følelser, hjælper os til at bede og tilbede, og følger os i de store og små øjeblikke i livet. De bedste sange en endnu ikke skrevet og det vil vi gerne skabe et rum for at de kan blive!

Sangværkstedet forløber over 4 mandage om aftenen frem mod sommerferien: 09. maj 23. maj 06. juni 20 juni.

Vi mødes kl.18 og slutter kl.21:30. Der er ikke aftensmad inkluderet så spis gerne hjemmefra.

Hver aften begynder vi med vejledning af hinanden, hvor vi præsenterer et tema/inspiration samt et benspænd. Herefter tager vi os god tid til at skrive i mindre grupper.

Man behøver ikke være en erfaren sangskriver for at være med. Det forventes dog at man ikke starter helt fra bunden. Du skal kunne arbejde kreativt i sammen med andre og det er vigtigt at du kan spille et instrument eller synge. På forløbet er der fokus på at skrive sange med Gud i centrum. Det kan være lovsang eller en anden form for sang.

Forløbet ledes af Emil Klausen og Andreas Bevan. Både Emil og Andreas har stor erfaring med sangskrivning til fjernsyn, radio og kirke.

Forløbet er gratis. Tilmeld dig på Facebook > https://fb.me/e/1eZqrnyO7

Del denne begivenhed

bottom of page