top of page
Sangværkstedet
Sangværkstedet

Mon, 06 Jun

|

Aarhus

Sangværkstedet

Velkommen til Sangværkstedet i ÅVM! Værkstedet er et tilbud til dig har musik i kroppen og gerne vil udfolde kreativt gennem sangskrivning sammen med andre.

Billetter sælges ikke
Se andre events

Tid & sted

06 Jun 2022, 18:00 – 21:30

Aarhus, Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark

Om eventet

Velkommen til Sangværkstedet i ÅVM! Værkstedet er et tilbud til dig der gerne vil udfolde dig kreativt gennem sangskrivning sammen med andre. Musik er vigtig del af både tro og kulturlivet. Sange hjælper os at sætte ord på de store følelser, hjælper os til at bede og tilbede, og følger os i de store og små øjeblikke i livet. De bedste sange en endnu ikke skrevet og det vil vi gerne give et rum til!

Sangværkstedet forløber over 4 aftener frem mod sommerferien. Forløbet kommer til at indebære sangskrivning i grupper. Hver aften starter med lidt coaching hvor vi præsenterer et tema/inspiration samt et benspænd, hvorefter vi tager os god tid til at skrive i små grupper. Vi mødes kl.18 om aftenen og slutter kl.21:30. Der er ikke aftensmad inkluderet så spis gerne hjemmefra.

Man behøver ikke være en erfaren sangskriver for at være med. Det forventes dog at du ikke starter helt fra bunden. Du kan spille et instrument eller synge, og har mod på at være kreativ sammen med andre. Der er fokus på at skrive sange med Gud i centrum. Det kan være både lovsang, åndelig sange eller noget helt tredje.

Forløbet ledes af Emil Klausen og Andreas Bevan. Både Emil og Andreas har lang erfaring med sangskrivning og har både skrevet sange til fjernsyn, radio og kirke. 

Forløbet er gratis og tilmelding er senest d.6 maj

Del denne begivenhed

bottom of page