top of page

 

 

CHURCH SERVICES

HVERDAG FOR BØRN & UNGE

I hverdagene er der også tilbud til børn og teens i Aarhus Valgmenighed. Se herunder hvilke muligheder der er. Hvis du har nogen spørgsmål til os, så kontakt Jane Baumgartner på mail jane(at)valgmenighed.dk

Frisbee

Klubtilbud til børn i 4-6. klasse tirsdage i lige uger kl. 18.30-20.30. Mødes på Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj. Aftenernes indhold varierer med forskellige aktiviteter - men der er (næsten) altid god tid til bordtennis, hygge med lederne, kage og andagt. Inviter gerne en ven med!

Frisbee%202_edited.jpg

Teenklub

For teens i alderen 7-10 klasse onsdage i lige uger kl. 19-21. Mødes på Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj. I teenklubben er der plads til både sjov og alvor - og aftenernes indhold vil afspejle dette. Der er fokus på relationer; både med hinanden og med Gud. Alle er SÅ velkomne - og tag gerne en kammerat med.

Teenklub%202_edited.jpg

UNGVM

UngVM er et ungdomsfællesskab i Aarhus Valgmenighed for unge mellem 16 og 20 år. Vi mødes ugentligt og deler liv med hinanden, snakker om de store og små spørgsmål i livet, hygger, beder, griner og drikker kakao sammen.
Vi er et fællesskab hvor Jesus er i fokus, hvor vi fordyber os i biblen og ønsker at blive klogere på hvorfor og hvordan Guds ord er relevant ind i vores hverdag.

Der er UngVM hver onsdag kl 19.30 i Aarhus Valgmenighed. Se mere på facebookgruppen UngVM. 

 

Kontaktoplysninger på lederne:

 

Samuel Neve tlf 31393280

Mads Emil Kristensen 

Sarah Thun Kristensen 

Alexander Lind 

Laura Norgaard Mortensen 

teens.jpg
bottom of page