top of page

Dansegruppen

_MG_4294.jpg

Præsentation

Dansegruppen ønsker at ære Den Treenige Gud og være i Guds nærvær som hele mennesker. Vi tror, at vi er skabt til at kommunikere med Gud med krop, sind og ånd. Gennem dans og bevægelse har vi erfaret en dyb forundring over Gud og hans skaberværk. Fællesskabet i dansen er et frirum med plads til det spontane, legende, eksperimenterende og den basale livsglæde. Et samvær, hvor vi søger hengivelse frem for præstation. Vi forbinder også bevægelser med forbøn, personlig bøn, profeti og fællesskab og eksperimenterer med forskellige dansestilarter.

Vi har i årenes løb også erfaret, at dans kan virke helende i forhold til ubearbejdede tanker og følelser. Når vi bevidst vælger at fokusere på at tilbede Gud via dansen, sættes vi gradvis mere og mere fri til at blive dem, som Gud oprindeligt havde tænkt, vi skulle være. Udover at bære hvert vores bevægelsesudtryk, har vi forskellige interesseområder og nådegaver, som vi opmuntrer hinanden til at vokse i.

Programmet for en danseaften er oftest som følger:
- En refleksion med sang og bøn
- Opvarmning
- Bevægelse og dans i forhold til aftenens tema
- Velsignelsen med bevægelser
- Forfriskning og hygge

Vi mødes onsdage i ulige uger i ÅVM på Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj fra kl. 19.15 til kl. 22.00.
Vi skiftes til at stå for aftenens program og forfriskning.

Der kræves ingen særlige kvalifikationer for at blive medlem af dansegruppen, udover den at være kvinde! (Ved kurser inviteres begge køn)

Kontaktinfo:

Dansegruppen

Nøgleord:

Dans, Kvinder

Susanne Jensen // 22402931
Ruth O. Kristensen // dansegruppenaavm@gmail.com

bottom of page