_MG_7383_edited_edited.jpg

BØRN & UNGE

SØNDAG FOR BØRN & UNGE

Her kan du se hvilke tilbud vi har hver eneste søndag til børn under gudstjenesten.        

Hvis du har spørgsmål til noget angående børne- eller teen-området, kontakt lederen af børnekirken Jane Baumgartner på jane@valgmenighed.dk

Jane square.jpg
 

MINIKIRKE: 0-2år

Under prædikenen er der mulighed for, at de yngste sammen med en forælder kan lege i Frirum. Her er der masser af legetøj og en skærm, så de voksne kan følge med i og lytte til, hvad der sker i Kirkesalen.

Før nadveren indstiftes, går vi ind til gudstjenesten igen.

NOAHS ARK: 3-6år

I Noahs Ark ønsker vi at give børnene en god oplevelse med at komme i kirke - lade dem føle at kirken også er deres. Vi vil tilbyde børnene en børnekirke, hvor der er en god atmosfære med tryghed og tillid. Her ønsker vi, at den kristne tro bliver formidlet til alle fem sanser på en måde, der passer til børnenes alder.

Forældre er meget velkomne for at skabe tryghed for barnet. Vi oplever, at børnene kun fra en base af tryghed kan tage imod invitationen til relationer med de andre børn og det glade budskab om, hvem Jesus er for dem.

 

BATALJONEN: 0.-3.KLASSE

Vi mødes i Bataljonen under alle formiddagsgudstjenester! Vi vil lave børnekirke, der er sjov og giver mening for dig i 0. - 3. kl. Desuden ligger vi vægt på at målrette aktiviteterne, så både drenge og piger kan lave det de allerbedst kan lide! Vi ønsker, at børnene i Bataljonen gennem aktiviteter og samtale, må knytte relationer med hinanden.

Vi har ca. 30 min. sammen hver gang, hvor vi lytter til undervisning, typisk formidlet gennem skuespil, fortællinger eller dukketeater. Vi taler sammen, laver aktiviteter, synger og beder sammen. Derudover afholder vi konkurrencer, hygger og tager nogle gange en fodboldkamp.

 
 

FRISBEE: 4.-6. KLASSE

I Frisbee undersøger vi hvordan det er at være kirke, når man går i 4-6. klasse. Indtil videre har vi opdaget, at det blandt andet er skøre lege, snak om tro, bibellæsning, bøn, hygge og masser af sjove ledere! Her er plads til alle!

Vi mødes både om søndagen og hver anden tirsdag i lige uger! 

SØNDAG FOR TEENAGERE

Søndag formiddag mødes teenagere i alderen 7-10. klasse i teenrummet. Programmet varierer fra søndag til søndag men med den røde tråd, at samlingen skaber rum for fællesskab og venskab. Sammen stiller vi de gode spørgsmål om livet og troen.  Teens mødes også hver anden onsdag i lige uger.

 
_MG_7324.jpg

BØRNELOUNGE

Til gudstjenesten kl. 12.30 er der åbent i vores Børnelounge. Der vil være fri sodavand og chips – og mulighed for at hyggesnakke med andre børn, spille bordtennis, spil eller lave noget kreativt. Der er ikke voksenopsyn – så mindre børn skal helst ledsages af forælder.

 
 

HVERDAG FOR BØRN & UNGE

I hverdagene er der også tilbud til børn og teens i Aarhus Valgmenighed. Se herunder hvilke muligheder der er. Hvis du har nogen spørgsmål til os, så kontakt Jane Baumgartner på mail jane(at)valgmenighed.dk

Frisbee

Klubtilbud til børn i 4-6. klasse tirsdage i lige uger kl. 18.30-20.30. Mødes på Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj. Aftenernes indhold varierer med forskellige aktiviteter - men der er (næsten) altid god tid til bordtennis, hygge med lederne, kage og andagt. Inviter gerne en ven med!

Frisbee%202_edited.jpg

Teenklub

For teens i alderen 7-10 klasse onsdage i lige uger kl. 19-21. Mødes på Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj. I teenklubben er der plads til både sjov og alvor - og aftenernes indhold vil afspejle dette. Der er fokus på relationer; både med hinanden og med Gud. Alle er SÅ velkomne - og tag gerne en kammerat med.

Teenklub%202_edited.jpg

UNGVM

UngVM er et ungdomsfællesskab i Aarhus Valgmenighed for unge mellem 16 og 20 år. Vi mødes ugentligt og deler liv med hinanden, snakker om de store og små spørgsmål i livet, hygger, beder, griner og drikker kakao sammen.
Vi er et fællesskab hvor Jesus er i fokus, hvor vi fordyber os i biblen og ønsker at blive klogere på hvorfor og hvordan Guds ord er relevant ind i vores hverdag.

Der er UngVM hver onsdag kl 19.30 i Aarhus Valgmenighed. Se mere på facebookgruppen UngVM. 

 

Kontaktoplysninger på lederne:

 

Sarah Thun Kristensen (31535017)

Mads Emil Thun Kristensen (26233666)

Sofie Balle (51897034)

Frederik Bøgelund Friis (30593730)

Samuel Neve (31393280)

teens.jpg