top of page

BETINGELSER OG VILKÅR

Håndtering af personlige oplysninger
 
Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.
 
Aarhus Valgmenighed videregiver ingen personlige data eller andre indtastede informationer på dette website til tredjemand uden særlig aftale herom. Vi passer godt på dine oplysninger og behandler dem med den sikkerhed og fortrolighed, som lovgivningen kræver.
 

Håndtering af oplysninger som er relevant ifm. afholdelse af arrangementer
Personlige oplysninger som er relevante ifm. afvikling af et arrangement i Aarhus Valgmenighed, er tilgængelige for den arrangementsansvarlige person. Disse informationer indeholder ikke særligt skærpede personfølsomme oplysninger som CPR nr, religiøs overbevisning eller lign. 
 

Håndtering af oplysninger i forbindelse med engagement i frivillige opgaver i Aarhus Valgmenighed
I forbindelse med løsning af frivillige opgaver og engagement i frivillige arbejdsgrupper i Aarhus Valgmenighed, vil navn, telefon og mailoplysninger kunne gøres tilgængelig for resten af arbejdsgruppen, med det formål at planlægge og koordinere opgaven. 
 

Håndtering af særligt skærpede personfølsomme oplysninger
Vi indsamler CPR nr. ifm. indberetning af indberetning af gaver givet til Aarhus Valgmenighed, til SKAT jf. Ligningslovens §8a og §12. Ligeledes føres en liste over tilsagn, gavebreve og indbetalte gaver til Aarhus Valgmenighed. 
 
Vi fører en liste over medlemmer af Aarhus Valgmenighed med indmeldelsesdato, samt oplysninger om engagement i tjeneste og tilknytning til fællesskaber i Aarhus Valgmenighed. Ved indmeldelse afholdes en medlems samtale, hvor vi registrerer civilstand, ægtefælle og antal børn. Alle medlemmer af Aarhus Valgmenighed udfylder en fysisk medlemsblanket ved indmeldelse med påført underskrift.
 
Indmeldelsesblanketten sendes til folkeregistret. Her underskriver medlemmer også, at oplysninger må deles med DanskOase, som Aarhus Valgmenighed er kollektivt medlem af. For personer under 18 år, som er medlemmer af ÅBU, bliver man kollektivt medlem af Børne og UngdomsOase BUO, og godkender at oplysninger deles med BUO. Læs mere om ÅBU
 
Al håndtering af særligt skærpede personfølsomme oplysninger, er kun tilgængelig for personale, der har underskrevet tavshedspligt og gennemført træning i vores procedure for håndtering af disse oplysninger. 
 

Overførsel og opbevaring af personfølsomme oplysninger
Alle personfølsomme oplysninger opbevares beskyttet af adgangskode på en krypteret server. Overførsel fra vores hjemmesider sker krypteret og via en sikker forbindelse. 
Til vores medlems og tilmeldingsdatabaser benyttes Zoho.com, der er en globalt anerkendt databehandler, med datacentre i Europa. Zoho benytter to-faktor-autentifikation til sikre adgangskoder og en grad af fysisk og digital sikkerhedskrav op deres datacentre. Læs mere her.
Til betaling med kreditkort benytter vi WIX. Betalinger håndteres krypteret, og via en sikker forbindelse. Læs mere her.
 
Vi gemmer oplysninger, så længe de tjener det oprindelige formål. Oplysninger ifm. betalinger gemmes i 5 år, til brug i regnskaber. 
 

Oplysning og sletning af opbevarede oplysninger
Du kan altid henvende dig til os og få oplyst hvilke oplysninger vi opbevarer på dig og ligeledes bede os slette dine oplysninger. Vi har dog brug for at opbevare oplysninger på vores medlemmer, hvilket betyder at medlemskab ikke kan opnås, hvis disse data ønskes slettet. Der vil derfor forud skulle underskrives en anmeldelse om udtrædelse af Aarhus Valgmenighed.     
 

 


Donationer og gaver
 
Fastgiverordning
Når du vælger at give tilsagn om at indgå en fastgiverordning, er du ikke juridisk bundet til at indfri det angivne tilsagn. Vi har dog en forventning om at tilsagn indfries som aftalt. Du er forpligtet til at underrette os hvis du ønsker at ændre dit tilsagn, eller ikke er i stand til at indfri det. Kontakt os på aarhus@valgmenighed.dk.
 
Fastgiverordning er enten en aftale om et fast månedligt beløb eller fast årligt beløb. Der kan oprettes særlige aftaler, såfremt en anden frekvens ønskes. Tilsagn er gældende for et år af gangen. Årstallet for det pågældende år angives når tilsagnet oprettes. 
Beløb giver i en fastgiverordning er fradragsberettigede og hører under ligningsloven §8a - læs mere om fradrag her
 

Enkeltdonationer (Betalingskort, mobilpay, bankoverførsel og kontant) 
Du kan på forskellige måder give en gavedonation. Der er ikke fortrydelsesret på donationer, som er overført til Aarhus Valgmenighed. 
Donationer til Aarhus Valgmenighed er fradragsberettigede og hører under ligningsloven §8a - læs mere om fradrag her
 

Gavebreve 
Du kan vælge at oprette et gavebrev til Aarhus Valgmenighed. Gavebreve er juridiskbindende i 10 år og kan kun opsiges ved udmeldelse af foreningen. Det er muligt at flytte dit gavebrev til en anden menighed, hvis du flytter fra byen.
Gavebreve er fradragsberettigede og hører under ligningslovens §12 - læs mere om fradrag her 
 

Generelt for gaver 
Når du giver en gave til Aarhus Valgmenighed, er gaven fradragsberettiget. For at kunne indberette gaven til SKAT beder vi om dit CPR nr. Det er dit eget ansvar at sørge for, at vi har modtaget korrekt CPR nr. Alle beløb angives i DKK, Danske kroner. 
 Kommunikation

 

Personer som har tilmeldt sig et af vores arrangementer modtager relevante mail ifm. arrangementet og lignende arrangementer. 
 
Alle kan tilmelde sig vores nyhedsmail. Disse e-mails udsendes via Mailchimp og kan afmeldes i bunden af e-mailen. 
 
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på websitet og ved udsendelse af nyhedsbrev.

 

 

Handel og betalinger
 
Betaling
Aarhus Valgmenighed modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
 
Alle beløb er i DKK. Danske kroner 
 
Aarhus Valgmenighed bruger WIX's  godkendte betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.
 

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer, som er købt på Aarhus Valgmenigheds hjemmesider. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen.
 
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
 
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal varen senest 14 dage efter returneres.
 
Meddelelsen skal gives pr. mail på aarhus@valgmenighed.dk. I meddelelsen skal der tydeligt gøres opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 

Vilkår ved tilmelding til kurser og arrangementer
Tilmelding til kurser og andre arrangementer via tilmelding.åvm.dk er først bindende for begge parter, når betalingen er gennemført, såfremt arrangementet ikke er gratis. Prisen på et arrangement fremgår ved tilmeldingen. 
 
Arrangementer med fri entre angives til 0 DKK i pris. Arrangementer med fri entre og 0 DKK i pris, er først bindende for begge parter, når tilmeldingen er gennemført og køber har modtaget e-mail bekræftelse. 
 
Køb af billetter er ikke omfattet af fortrydelsesretten i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a".  Betalings-, billet- og eventuelle administrationsgebyrer refunderes ikke.

 

 


 
Aarhus Valgmenighed
Mjølnersvej 6
8230 Åbyhøj 
Telefon 8612 2835
E-mail aarhus@valgmenighed.dk

 
Maj 2018 

bottom of page