Bibelskole
ons. 09. mar. | Aarhus Valgmenighed

Bibelskole

Bibelskolen er et nyt kursusforløb i ÅVM med fokus på at fordybe sig i et enkelt bibelskrift, i denne omgang: Galaterbrevet. Bibelskolen er bibelundervisning for alle mellem 16 og 99 år. Det er for dig, uanset om du er kristen eller nysgerrig, ny i troen eller granvoksen og vant til kirke.....

Tid & sted

09. mar. 19.30 – 21.30
Aarhus Valgmenighed, Mjølnersvej 6, 8230 Aarhus, Danmark

Om eventet

Bibelskolen er et nyt kursusforløb i ÅVM med fokus på at fordybe sig i et enkelt bibelskrift, i denne omgang: Galaterbrevet. Bibelskolen er bibelundervisning for alle mellem 16 og 99 år. Det er for dig, uanset om du er kristen eller nysgerrig, ny i troen eller granvoksen og vant til kirke. Du skal bare have lyst til at forstå de bibelske skrifter bedre.

Underviserne på dette forløb er valgmenighedspræst Hans-Christian Vindum Pettersson, assisterende & international præst Keld Dahlmann, stud.theol. & frivillig stab Silas Lauridsen og stud. theol. Peter Højlund. Du kan deltage fysisk, streame undervisningen hjemmefra via bibelskolens YouTube-kanal og finde undervisning og anden inspiration på www.bibelskole.dk.

Billetter
Pris
Antal
Total
 • Bibelskole - billet
  300 kr
  300 kr
  0
  0 kr
 • Bibelskole - studerende billet
  150 kr
  150 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del denne begivenhed